JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Smukke 925 Sølv ørestikker med Citrin over 1.00 carat pr. Sten

Håndlavet af cambodjanske håndværkere,

Vi bruger ikke genanvendt sølv, vores sølv er 99,9% rent sølv fra en internationalt pålidelig leverandør. Da der er meget un-rent og falsk sølv, samt nikkel rigt billigt sølv, bruger vi kun top kvalitet for at undgå kunder udvikler nikkelallergi eller andre negative effekter fra un-rent metaller.

Vores naturlige citrin kommer direkte fra minerne i Takeo provinsen Cambodja. Takeo er kendt for at være et godt sted at finde den smukke naturlige citrin de er godt kendt og beundret for deres farve og glans.

Citrin er kendt som den traditionelle fødsels sten for november, og er en alternativ stjerne tegn sten for Skorpionen, en flot fødselsdag gave.

Kaldet Købmandens Sten for sine egenskaber, stigning i pengekassen, mousserende gul citrin hjælper ikke kun med at erhverve rigdom, men hjælper med at opretholde den.

Et ægthedscertifikat kan udstedes fra Gemological Institute i Cambodja, som er den eneste autoriserede institut, der kan udstede certifikater til ædelstene i landet.

Med et certifikat kan du være sikker på, at alle vores smykkesten er 100% ægte / Naturlige og certificeret af en højt kvalificeret specialist. Certifikater kan udstedes for et mindre gebyr.

Vores pris er for stenen, hvis du ønsker at have en sten monteret i smykker efter eget valg, kan vi gøre det, bare sende os dit design, eller vælg fra vores udvalg. Så giver vi dig et positiv tilbud afhængig af dit valg af sten, og andre materialer.

Vi håndplukker vores sten direkte fra minerne og følger dem hvert skridt fra rå til behandlede, skåret og poleret ædelsten, kun på den måde kan vi holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau. Og kan garantere ægtheden af hver eneste sten.

Vi elsker stenene og gør vores yderste for at give vores kunder de bedste produkter og service muligt. Alle vores sølv smykker er blevet rhodium belagt.

 

Languages
English German Danish Chinese
Currencies
We Accept