JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Alle vores røgkvarts kommer direkte fra Takeo provinsen, Cambodja.

En brun til sort sort ædelsten der tilhører kvarts familien, farven omer fra naturlig eller kunstig bestråling af aluminium-holdige bjergkrystal.
I den mineralske verden ses disse farver ret sjældent, kun et par andre sorte eller brune mineraler bliver skåret til ædelsten, såsom den sorte diamant, brun korund, smoky topas eller den meget sjældne sorte beryl.

Røgkvarts er National stenen for Skotland og er blevet betragtet som en hellig sten i lang tid, troen går tilbage til Druiderne. Stenen er fødsels-sten for Skorpionen. Røgkvarts er et af de sjældne brune smykkesten.

Røgkvarts kan findes i hele verden, men mest almindeligt forekommende i Skotland, Afrika, Colorado, Brasilien, Schweiz og Cambodia.

Et ægthedscertifikat kan udstedes fra Gemological Institute i Cambodja, som er den eneste autoriserede institut, der kan udstede certifikater til ædelstene i landet.

Med et certifikat kan du være sikker på, at alle vores smykkesten er 100% ægte / Natural og certificeret af en højt kvalificeret specialist. Certifikater kan udstedes for et mindre gebyr.

Vores pris er for stenen, hvis du ønsker en sten monteret i smykker af dit valg, bare send os dit design eller vælge fra vores udvalg. Vi vil give dig en positiv aftale, afhængigt af dit valg af sten og andre materialer.

Vi håndplukker vores sten direkte fra minerne og følger dem hvert skridt på vejen fra rå til forarbejdede, skåret og poleret sten, kun på den måde kan vi holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau. Og sikre ægtheden af hver enkelt sten.

Vi elsker stenene og gøre vores yderste for at give vores kunder de bedste produkter og service muligt.

 

Languages
English German Danish Chinese
Currencies
We Accept