JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Alle vores Naturlig zirkon kommer direkte fra Borkeo minerne i Ratanakiri provinsen, Cambodja. Ratanakiri oversat til Dansk betyder ædelsten bjerg.

Borkeo er kendt for at være det bedste sted for minedrift af de smukkeste naturlige blå zirkoner på jorden, selv om blå zirkon udvindes i flere andre lande kan ingen andre steder på jorden overgå Borkeo sten, de er godt kendt og beundret for deres dybe blå farve og glans.

Naturlig zirkon bliver desværre ofte forvekslet med cubic zirkonia, en kunstig fremstillet efterligning af diamant. Mange mennesker er uvidende om, at der er en reel og naturlig smuk ædelsten kaldet zirkon og derfor forveksles naturlig zirkon ofte med de billige efterligninger.

Zirkon fås i mange farver, men dyb blå farve er den mest populære. Tidligere var de farveløse zirkoner mest populære, fordi de ligner diamant, men markedet blev overtaget af den billige fabriksfremstillet cubic zirkonia, da de kom på markedet.

Zirkon er en af ​​de tungeste sten, der findes. Dens SG "vægtfylde", som er dets atomare tæthed er 4,60-4,70 sammenlignet med diamant, som er 3,52 og safir, som er 4,00. Det betyder, at en 1 ct. zirkon ser væsentligt mindre ud sammenlignet med en 1 ct. diamant. Alle sten måles efter vægt. 1 ct. = 0,2 gram.

Hårdheden af ​​zirkon er 7,5 på Mohs skala.
Dens mange farvemuligheder, dens sjældenhed og relativ uretfærdige lave pris gør zirkon meget populært for dem, der ved, hvad en zirkon ædelsten er, og at de ikke har noget at gøre med den kunstige cubic zirkonia.

Da naturlig zirkon har været en lidt kendt og ofte misforstået sten, kan de forventes at stige betydeligt i værdi i den nærmeste fremtid, så nu er et godt tidspunkt at købe naturlige zirkon som smykker, eller investeringer sten.

Naturlig blå zirkon er kendt som fødslen-sten for mennesker født i december, en god julegave, fødselsdagsgave eller noget blå for en brud.

Et ægthedscertifikat kan udstedes fra Gemological Institute i Cambodja, som er den eneste autoriserede institut, der kan udstede certifikater til ædelstene i landet.

Med et certifikat kan du være sikker på, at alle vores smykkesten er 100% ægte / Naturlige og certificeret af en højt kvalificeret specialist. Certifikater kan udstedes for et mindre gebyr.

Vores pris er for stenen, hvis du ønsker en sten monteret i smykker af dit valg, send os dit design eller vælg fra vores udvalg. Vi vil give dig en positiv pris, afhængigt af dit valg af sten og andre materialer.

Vi håndplukker vores sten direkte fra minerne og følger dem hvert skridt på vejen fra rå til forarbejdede, skåret og poleret sten, kun på den måde kan vi holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau. Og sikre ægtheden af ​​hver enkelt sten.

Vi elsker stenene og gøre vores yderste for at give vores kunder de bedste produkter og service muligt.


Customers who bought this product also purchased

Languages
English German Danish Chinese
Currencies
We Accept